Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Έσπασε στο ξύλο γυναίκα αστυνομικό

31χρονος έσπασε στο ξύλο γυναίκα αστυνομικό επειδή έκανε τη δουλειά της! Επιχειρούσε να ελέγξει την ταυτότητα αλλοδαπών σε οικία στη Λευκωσία και βρέθηκε αντιμέτωπη με την οργή του 31χρονου.


Συγκεκριμένα γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργούσαν έλεγχο αλλοδαπών σε οικία στη Λευκωσία, όταν τα πλησίασε ο 31χρονος ο οποίος ζητούσε επίμονα από τη γυναίκα αστυφύλακα να σταματήσει τον έλεγχο εγγράφων αλλοδαπής γυναίκας.

Μετά της επανειλημμένες προτροπές της αστυνομικού να τον σταματήσει από τον να την εμποδίζει κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός της, ο 31χρονος άρπαξε την αστυνομικό από τα χέρια, την χτύπησε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια στο έδαφος, ενώ η αλλοδαπή τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως η αστυνομικός πληροφόρησε τον 31χρονο ότι είναι υπό σύλληψη και στην προσπάθειά της να τον ακινητοποίηση, αυτός τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, ανακρινόμενος ο 31χρονος, παραδέχθηκε εμπλοκή στην υπόθεση, αλλά αρνήθηκε τη διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Η αστυνομικός μετέβη στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι από την επίθεση, υπέστη υπεραιμία στο δεξιό μαστό και εκδορά στο δεξιό βραχίονα.
Από την επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές και τέθηκαν υπό κράτηση για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6747&catid=9#sthash.ZjoVMThS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: