Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ANAKOINΩΣΗ ΣΕΑΠΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ


Μετά και την εξαγγελία των σχεδίων που ανακοίνωσε η ΡΑΕΚ για να βοηθήσει στην επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) Συστημάτων για Οικιστικές Μονάδες (Net Metering) και Εμπορικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις (Αυτοπαραγωγή), ο Σύνδεσμος Εταιριών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ) νοιώθει την ανάγκη να χαιρετήσει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και παράλληλα να ενημερώσει το ευρύ κοινό τα εξής:



Πολλοί πολίτες κατακλύζονται από διάφορα ηλεκτρονικά μηνύματα και άλλες δημοσιεύσεις και γίνονται λήπτες ”ελκυστικών” προσφορών.


Ο Σύνδεσμος ΣΕΑΠΕΚ προτρέπει τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στην αξιολόγηση τέτοιων προσφορών διότι δεν είναι μόνο θέμα «τιμή ευκαιρίας» αλλά η μακροχρόνια αξιοπιστία τέτοιων Φ/Β συστημάτων. Γι΄ αυτό προσφορές από εγκεκριμένα μέλη του Συνδέσμου μας με αποδεδειγμένη παρουσία στον χώρο Ενέργειας αποτελούν μια σίγουρη επιλογή για να πληροφορηθεί σωστά ο ενδιαφερόμενος για την ορθή εγκατάσταση του πλέον αποδοτικού και αξιόπιστου συστήματος. Ο πλήρης κατάλογος με τα μέλη αναγράφεται στην ιστοσελίδα του συνδέσμου μας στο 
www.seapek.com ή μπορεί να ζητηθεί και από τα γραφεία της ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22665102.

Δεν υπάρχουν σχόλια: