Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Δημιούργησε την "τέλεια" γυναίκα ... και μετά την παντρεύτηκε!

Πρακτικό μυαλό φαίνεται ότι είναι ο πλαστικός χειρουργός, Ντέιβιντ Μάτλοκ, ο οποίος αφού δεν έβρισκε την γυναίκα των ονείρων του την… έφτιαξε!!

Ήταν μόλις το 2007 όταν η Βερόνικα επισκέφτηκε το ιατρείο του γνωστού γιατρού θέλοντας να κάνει πλαστική επέμβαση στα γεννητικά της όργανα μετά από γέννα.

Παρόλο που ζύγιζε 18 κιλά επιπλέον εκείνος διέκρινε αμέσως την «προοπτική» που είχε και της πρότεινε μια σειρά επεμβάσεων, όπως λιποαναρρόφηση στο πηγούνι, τα μπράτσα, τα πόδια και ανόρθωση οπισθίων.

Εκείνη είπε σε όλα «ναι» και αφού έγινε ένας άλλος άνθρωπος είπε «ναι» και στην πρόταση γάμου που της έκανε!

«Δεν μπορούσα ούτε στα μάτια να τον κοιτάξω, ντρεπόμουν για το λόγο που είχα πάει. Ήμουν πολύ ντροπαλή», λέει η Βερόνικα, ενώ ο Μάτλοκ  υποστηρίζει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Δεν με πείραζε που ήταν λίγο πιο παχουλή, απλώς ήξερα πώς θέλω να γίνει», προσθέτει.

Η ίδια μετά την τεράστια αλλαγή νιώθει σαν κινητή διαφήμιση για τον σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη.

Ευτυχώς η 9χρονη Ισαβέλλα ζει φυσιολογικά και οι γονείς της το μόνο που θέλουν είναι να μάθει την υγιεινή διατροφή προς το παρόν τουλάχιστον.

Πάντως και ο κ. Μάτλοκ έχει υποβληθεί σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις, καθώς όπως λέει ήθελε να έχει ένα σώμα, το οποίο δεν θα μπορεί να "χτιστεί" ούτε με γυμναστική.


http://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=2511087

Δεν υπάρχουν σχόλια: