Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ποινή φυλάκισης 30 ημερών σε δάσκαλο που είχε βιάσει την ανήλικη μαθήτριά του!


Η άτυχη κοπέλα μετά τον βιασμό της αυτοκτόνησε – «Φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της», η απίστευτη δικαιολογία του .


Ποινή φυλάκισης μόλις 30 ημερών επιβλήθηκε σε ένα δάσκαλο, στην πολιτεία της Μοντάνα, για το βιασμό μιας μαθήτριας, η οποία στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια της τη ζωή, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.
Ο Στέισι Ντιν Ράμπολντ, 54 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος και ο δικαστής του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών σχολιάζοντας πως το θύμα φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της» και ότι «είχε τον έλεγχο της κατάστασης» όσο και ο δάσκαλος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2008, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών και ο Ράμπολντ 49. Το θύμα αυτοκτόνησε περίπου τρία χρόνια αργότερα καθώς έβλεπε πως η υπόθεση «θαβόταν» στο δικαστικό σύστημα.
«Νομίζω ότι η ποινή αυτή είναι απλά ένα αστείο, μια παρωδία», δήλωσε η μητέρα του θύματος. «Οι πολίτες θα χάσουν την πίστη τους στο σύστημα δικαιοσύνης. Ξέρω ότι εγώ την έχω χάσει». 


Πηγή: protothema.gr
http://www.tsantiri.gr/kosmos/ipa_poini_fulakisis_30_imeron_se_daskalo_pou_eiche_biasei_tin_aniliki_mathitria_tou/#sthash.ItihpkMX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: