Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Την κήδεψαν κατά λάθος

Μια απροσδόκητη εξέλιξη πήρε η υπόθεση «θανάτου» της 50χρονης Sharolyn Jackson από την δυτική Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, που είχε εξαφανιστεί από τις 18 Ιουλίου.



Μη έχοντας -επί ημέρες- η Sharolyn δώσει το παραμικρό σημείο ζωής, η οικογένειά της απευθύνθηκε στις Αρχές δηλώνοντας την εξαφάνισή της. Δύο όμως 24ωρα αργότερα, η Αστυνομία βρήκε ένα πτώμα γυναίκας λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Σχεδόν σίγουροι ότι το μακάβριο εύρημα ανήκει στην εξαφανισμένη Sharolyn, έδειξαν φωτογραφίες του πτώματος στον πατέρα της ο οποίος μάλιστα βεβαίωσε πως επρόκειτο για την κόρη του.

Συγκλονισμένη η οικογένειά της προχώρησε στην κηδεία «της», τοπική εφημερίδα μάλιστα της αφιέρωσε και ένα... λαμπρό επικήδειο! 

Όπως όμως φαίνεται, η άμεσα ενδιαφερόμενη Sharolyn δεν ήταν... απόλυτα σύμφωνη με όλα αυτά και 13 ημέρες μετά την εξόδιο ακολουθία, επανεμφανίστηκε, εξηγώντας ότι βρισκόταν σε κάποιο κέντρο ψυχικής υγιεινής σε κοντινή πόλη !

Μετά το πρώτο σοκ, τόσο η οικογένειά της όσο και οι Αρχές, προσπαθούν τώρα να ερευνήσουν πώς έγινε ένα τέτοιο λάθος, ενώ είναι έτοιμοι και να προχωρήσουν στην εκταφή του πτώματος ώστε να ανακαλύψουν σε ποια γυναίκα πραγματικά ανήκει.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: