Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο Πακιστανός σύντροφος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα σπάει τη σιωπή του


Σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά ύστερα από 16 χρόνια ο Hasnat Khan, ο γιατρός – σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή την ταινία που θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους.
Για το σενάριο της ταινίας αναφέρει «Είναι εντελώς λάθος», προσθέτοντας πώς ποτέ δεν ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους και όλα είναι κουτσομπολιά.


Ο Πακιστανός Γιατρός μπορεί να μην έχει μιλήσει εδώ και χρόνια για τη σχέση του με την Πριγκίπισσα ωστόσο μετά απ” όσα έχουν ειπωθεί είναι εκτός εαυτού. Όσον αφορά για τις φήμες που υποστηρίζουν ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την ταινία ανέφερε: «είναι εντελώς ψέμα. Δεν έδωσα ουδέποτε καμία έγκριση».
«Δεν πιστεύω ότι αυτή η ταινία θα πάει καλά. Είναι βασισμένη σε κουτσομπολιά, ενώ οι φίλοι της Νταϊάνα μιλούν για μία σχέση που δεν γνώριζαν πολλά όπως και κάποιοι συγγενείς μου που επίσης ζούσαν στο σκοτάδι. Είναι βασισμένη σε υποθέσεις και κουτσομπολιά», τονίζει ο 54χρονος.
Σύμφωνα με τον Khan που είδε ένα μικρό απόσπασμα της ταινίας κρίνει ότι η σχέση τους παρουσιάζεται διαφορετικά από ό,τι ήταν.
«Μπορούσα αμέσως να δω ότι οι δυο μας δεν φερόμασταν ποτέ όπως το παρουσίαζαν, να περπατώ εγώ με τα χέρια στην πλάτη και όλα αυτά. Αμέσως καταλάβαινες ότι η ταινία ήταν βασισμένη σε λανθασμένα συμπεράσματα για το πώς εμείς θα φερόμασταν ο ένας στον άλλο και το είχαν απεικονίσει εντελώς λάθος. Δεν υπήρχε ιεραρχία στη σχέση μας. Δεν ήταν πριγκίπισσα κι εγώ δεν ήμουν γιατρός. Ήμασταν φίλοι και οι φυσιολογικοί άνθρωποι στέκονται σαν φίλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο από την ταινία μου είπε αρκετά για τον τρόπο με τον οποίο θα απεικονίσουν τα πράγματα και ξέρω ότι είναι λάθος».
Το μόνο σίγουρο είναι πώς την ταινία δεν θα την δει. «Με ρώτησε ένας φίλος της προάλλες αν θα τρύπωνα σε κάποιον κινηματογράφο για να την παρακολουθήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να πάω, ούτε καν να περάσω απέξω ούτε τώρα ούτε ποτέ. Το σενάριο είναι βασισμένο σε κουτσομπολιά και αν θα την έβλεπα θα μονολογούσα αυτό είναι λάθος, αυτό είναι λάθος, αυτό δεν είναι καθόλου σωστό». Δεν θα μπορούσα να βάλω τον εαυτό μου να το περάσει αυτό το πράγμα. Θα ήταν φρικτό».
Πάντως, οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Νταϊάνα μιλούσαν για ένα παθιασμένο έρωτα. Μάλιστα υποστήριζαν πώς ήταν έτοιμη να τα εγκαταλείψει όλα για να τον ακολουθήσει στο Πακιστάν.

Πηγή: news247.gr
http://www.tsantiri.gr/kosmos/o-pakistanos-sintrofos-tis-prigkipissas-ntaiana-spai-ti-siopi-tou/#sthash.E1sam2JK.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: