Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σήμερα ενώπιον δικαστηρίου οι συλληφθέντες για την υπόθεση της τ/κ γης

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της αγοραπωλησίας τ/κ γης στην Δρομολαξιά. Πρόκειται για για 42χρονο από την επαρχία Λάρνακας, καθώς επίσης και δύο μέλη της Αστυνομίας, ηλικίας 40 και 53 χρόνων, τα οποία τέθηκαν ήδη σε διαθεσιμότητα.


Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, οι τρεις συνελήφθησαν για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνομωσία προς καταδολίευση, απάτη, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, απάτη κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, δεκασμό και απόσπαση από δημόσιο λειτουργό, δωροληψία για επίδειξη ευνοιοκρατικής στάσης από δημόσιο λειτουργό, κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες , αδικήματα διαφθοράς.
Τα αδικήματα όπως αναφέρεται στην αστυνομική ανακοίνωση, διαπράχθηκαν μεταξύ του έτους 2007 έως και τις 18/07/2013, στις επαρχίες Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λευκωσίας.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της εν λόγω υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών προσώπων τα οποία και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: