Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Κορίτσι 9 ετών πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου με ψεύτικο διαβατήριο


Και ενώ τα αεροδρόμια παίρνουν όλο και πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας ώστε να αποτρέψουν πιθανούς κινδύνους, ένα κορίτσι 9 ετών κατάφερε να περάσει τον έλεγχο , με το διαβατήριο του μονόκερου της!

Η Έμιλη Χαρις λοιπόν , αποφάσισε για πλάκα να χρησιμοποιήσει στο αεροδρόμιο της Αντάλια στην Τουρκία, το ψεύτικο διαβατήριο του λούτρινου μονόκερου της. Στο διαβατήριο μάλιστα έχει και φωτογραφία από τον μονόκερο, αλλά ο ελεγκτής όχι μόνο δεν την είδε αλλά έβαλε και σφραγίδα. Η μητέρα της μικρής πήρε τα διαβατήρια να τα βάλει στην τσάντα της και εκεί διαπίστωσε τι είχε γίνει.
Στην αρχή την έπιασε πανικός και σκέφτηκε ότι κάποιος θα τους πιάσει για όλο αυτό που είχε γίνει αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Στην αρχή η οικογένεια άρχισε να γελάει με το γεγονός καθώς ο ελεγκτής έβαλε ακόμα και σφραγίδα στο ψεύτικο διαβατήριο , αλλά μετά σκέφτηκαν ότι είναι αρκετά σοβαρό αυτό και πως τελικά είναι πολύ εύκολο να περάσει κάποιος από την ασφάλεια του αεροδρομίου με ψεύτικο διαβατήριο.
Το διαβατήριο της μικρής ήταν δώρο μαζί με τον μονόκερο που πήρε.


Πηγή: http://www.mothersblog.gr/news/item/10135-koritsi-9-eton-perase-ton-elegxo-tou-aerodromiou-me-pseytiko-diavatirio#ixzz2dQMhsMuU

Δεν υπάρχουν σχόλια: