Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ζεύγος διέτρεξε άμεσο κίνδυνο από πυρκαγιά στη Λευκωσία

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξε νεαρό ζεύγος όταν το διαμέρισμα τους τυλίχθηκε στις φλόγες.  Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο άντρας, ολοσχερώς καταστροφή του διαμερίσματος.


Η φωτιά ξέσπασε στις τέσσερις τα ξημερώματα σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή Παλλουριώτισσας στη Λευκωσία.  Στο διαμέρισμα διέμενε νεαρό ζευγάρι το οποίο κοιμόταν.  Οι πυκνοί καπνοί είχαν ως αποτέλεσμα το ζεύγος να αντιληφθεί τη φωτιά, αλλά  πριν προλάβει να αντιδράσει,  το διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν άμεσα οι δύο ένοικοι.  Έντρομοι ενημέρωσαν την πυροσβεστική υπηρεσία.
Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, έσπευσαν στη σκηνή και αφού απομάκρυναν τους ενοίκους άρχισαν το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς καθώς ο κίνδυνος επέκτασης  της και στην υπόλοιπη πολυκατοικία ήταν μεγάλος. Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία.  Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.


-http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6811&catid=9#sthash.XbJykifL.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: