Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αποκαλυπτικό. Βρετανός που νοσηλευτόταν παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική, επιτέθηκε και χτύπησε με σιδερογροθιά ιδιοκτήτη κέντρου αναψυχής στην Κάτω Πάφο

Βρετανός ο οποίος νοσηλεύτηκε στο παρελθόν και για πολλά χρόνια σε ψυχιατρική κλινική της Αγγλίας, δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην Κάτω Πάφο. Επιτέθηκε και γρονθοκόπησε, χωρίς αιτία, ιδιοκτήτη κέντρου αναψυχής και πετούσε μαχαίρια σε γάτες.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ, ο συγκεκριμένος Βρετανός με τους γονείς του ήρθαν στην Πάφο για διαμονή μετά το εξιτήριο που έλαβε ο γιος από την ψυχιατρική κλινική, που νοσηλευόταν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, οι γιατροί είχαν πει στους γονείς να προσέχουν τον γιο τους και να μην τον αφήνουν ποτέ μόνο να τριγυρνά, ενώ θα πρέπει να λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή.

Πρόσφατα, σύμφωνα με τις πηγές του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ, ο Βρετανός κατάφερε να ξεφύγει από τους γονείς του και μετέβη σε ταβέρνα της Κάτω Πάφου για να φάει. Όταν έφαγε άρχισε να πετά μαχαίρια σε γάτες και γενικά να ενοχλεί τους πελάτες του μαγαζιού. Ο υπεύθυνος, αναφέρουν οι πληροφορίες μας,  κάλεσε την αστυνομία. Αστυνομικός που μετέβη στην ταβέρνα έκανε συστάσεις στον Βρετανό ο οποίος αποχώρησε από το κέντρο.


Άρχισε να περπατά και να τραγουδά στους δρόμους της Κάτω Πάφου και έφτασε έξω από συγκεκριμένη ταβέρνα της περιοχής. Ήταν μεσάνυχτα και ο ιδιοκτήτης της ήταν στην εξώπορτα του κέντρου και έκλεινε την πόρτα. Ο Βρετανός τον πλησίασε και χωρίς να χάσει ευκαιρία του επιτέθηκε με σιδερογροθιά, προκαλώντας του τραύματα στο μάτι.  Ακολούθησε συμπλοκή με τον γιγαντόσωμο Βρετανό. 

Ο νεαρός ιδιοκτήτης της ταβέρνας κατάφερε και ειδοποίησε τους γονείς και συγγενείς του οι οποίοι κατέφτασαν στην περιοχή και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί οδήγησαν τον Βρετανό στην αστυνομία και από εκεί στην ψυχιατρική κλινική Αθαλάσσας. Μάλιστα, ειδοποιήθηκαν και οι γονείς του Βρετανού, εναντίον των οποίων ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, αναφέρουν οι πηγές μας, έχει κινηθεί νομικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: