Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

6χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο με οδηγό τον 8χρονο αδελφό της!

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι από το Φοίνιξ έχασε τη ζωή του όταν ο 8χρονος αδελφός του έχασε τον έλεγχο του... αυτοκινήτου που οδηγούσε και το έριξε σε μια κολώνα, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας που έκαναν τα δύο παιδιά με τις πιτζάμες τους!

Η μητέρα των παιδιών ειδοποίησε την αστυνομία γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης για την εξαφάνισή τους. Περίπου την ίδια ώρα, οι υπηρεσίες ασφαλείας λάμβαναν μια αναφορά για ένα όχημα που το οδηγούσαν παιδιά. Ένα περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητο και το ακολούθησε από μικρή απόσταση, μέχρι που ο 8χρονος το έριξε σε μια κολώνα, μόλις ένα τετράγωνο προτού να φτάσει στο σπίτι της οικογένειάς του.

Το κοριτσάκι, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώνη, τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Στιβ Μάρτος. Ο αδελφός της τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο.

Η μητέρα των παιδιών δήλωσε στην αστυνομία ότι τα έκανε μπάνιο και τα έβαλε για ύπνο, αλλά μισή ώρα αργότερα ανακάλυψε ότι έλειπαν από το σπίτι. Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή, το αυτοκίνητό της είχε εξαφανιστεί και φοβόταν ότι κάποιος είχε απαγάγει τα παιδιά.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πιστεύουν ότι τα αδελφάκια πήγαν βόλτα και επέστρεφαν στο σπίτι όταν έγινε το δυστύχημα.



Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6852&catid=11#sthash.MRWIF03e.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: