Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

"Ο πρώην μου απειλούσε ότι θα με καταστρέψει"

Στα δικαστήρια βρίσκεται η διάσημη τηλεοπτική σεφ Ναϊτζέλα Λόσον, καθώς οι δύο βοηθοί της κατηγορούνται για υπεξαίρεση τουλάχιστον 685.000 λιρών, ενώ η υπόθεση επανέφερε στο προσκήνιο το βίαιο περιστατικό μεταξύ της ίδιας και του πρώην συζύγου της Σαάτσι, που απαθανάτισαν οι παπαράτσι το καλοκαίρι.



Το καλοκαίρι του 2013 βρετανική ταμπλόιντ δημοσίευσε φωτογραφίες, όπου φαίνεται ο Σάατσι να την αρπάζει βίαια από το λαιμό σε εστιατόριο. Η ίδια αποκάλυψε στο δικαστήριο πως ο πρώην σύζυγός της την απείλησε να γυρίσει κοντά του και να αποκαταστήσει το όνομά του, διαφορετικά θα την καταστρέψει.

Μάλιστα, ο Σάατσι φαίνεται να την απείλησε ότι θα ξεκινήσει φήμες περί χρήσης ναρκωτικών αν δεν γύριζε κοντά του.

Η Ναϊτζέλα ισχυρίζεται πως ο Σάατσι είχε βίαια ξεσπάσματα, ενώ το περιστατικό στο εστιατόριο και οι απειλές ήταν αποτέλεσμα της άρνησής της να δώσει στοιχεία στην υπόθεση της υπεξαίρεσης των Φραντσέσκα και Ελιζαμπέτα Γκρίλο, που εργάζονταν ως βοηθοί του πρώην ζευγαριού.

Οι δύο αδελφές, κατηγορούνται ότι χρέωσαν χιλιάδες λίρες στις πιστωτικές του ζευγαριού για προσωπικά έξοδα, ενώ τώρα ισχυρίζονται ότι η ίδια η Ναϊτζέλα τους είχε δώσει ελευθερία κινήσεων με αντάλλαγμα τη σιωπή τους, καθώς η γνωστή σεφ έκανε επί δέκα χρόνια χρήση ναρκωτικών.


Όπως δήλωσε η γνωστή σεφ η Ελιζαμπέτα στάθηκε για χρόνια στο πλευρό της και ήταν ένας από τους ανθρώπους που την στήριξαν ύστερα από το θάνατο του πρώτου συζύγου της, ενώ όταν έμαθε για την υπεξαίρεση πληγώθηκε πολύ.



nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: