Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Καλά μηνύματα και από τις Βαλτικές για την Τουριστική Πάφο



Αρκετά ικανοποιημένοι επέστρεψαν από τις Βαλτικές, ο εκπρόσωπος του Φορέα  Τουρισμού Πάφου και ξενοδόχοι της περιοχής οι οποίοι διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε σειρά παρουσιάσεων/εργαστηρίων  στην Λιθουανία και Λετονία.



Συγκεκριμένα στα εργαστήρια/παρουσιάσεις που διεξήχθηκαν στην πόλη Vilnius  της Λιθουανίας και στην Ρήγα-Λετονίας αντίστοιχα έλαβαν μέρος πέραν των 90 τουριστικών πρακτόρων/παραγόντων ενώ υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον για την Πάφο ιδιαίτερα από την Λιθουανία λόγω και των πτήσεων της Ryanair  αλλά και από την Λετονία λόγω πτήσεων της Air Βaltic προς Λάρνακα.
Οι φορείς τους επόμενους μήνες θα αξιολογήσουν το αποτέλεσμα της δράσης αυτής ενώ παράλληλα θα εξεταστεί  και το ενδεχόμενο διοργάνωσης δεύτερης εκδήλωσης προώθησης της Πάφου στις  Βαλτικές μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.


Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στα πλαίσια των κοινών ενεργειών των φορέων και επιχειρηματιών της Πάφου, με την στήριξη του Κ.Ο.Τ για προσέλκυση τουρισμό σε ολόχρονη βάση. Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι η αγορά των  Βαλτικών, κυρίως λόγω της ολόχρονης αεροπορικής σύνδεσης που έχει με Κύπρο,  ικανοποιητικής ξενοδοχειακής υποδομής και ανταγωνιστικών πακέτων, αλλά και ήπιο χειμώνα με πλούσιες δραστηριότητες μπορεί να εξυπηρετηθεί από την Πάφο ολόχρονα και ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: