Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τα φημισμένα γερμανικά λιπαντικά Pentosin στην Κύπρο από την QLC Lubricants


 

Ένα νέο ξεκίνημα, σε μια οικονομική θαλασσοταραχή για την QLC Lubricants ltd που παρουσιάζει στην κυπριακή αγορά την σειρά γερμανικών λιπαντικών προϊόντων Pentosin.


Αυτό που κάνει την προσπάθεια της QLC Lubricants να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι σε μια εποχή που η ποιότητα συχνά παραμερίζεται για χάρη της οικονομικής επιβίωσης, επιλέγει να εμπορευτεί με προϊόντα αναγνωρισμένης εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που δοκιμάζονται, εγκρίνονται και για χρόνια χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η Pentosin είναι γνωστή στο διεθνή κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας για πάνω από 80 χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ποιοτικών λιπαντικών και ειδικών προϊόντων. Προμηθεύει σε όλο τον κόσμο περισσότερους από 40 φημισμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και συστημάτων.
Ο κατάλογος προϊόντων Pentosin περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα εγκρίσεων από κατασκευαστές (ΟΕΜ), τόσο για την πρώτη τοποθέτηση όσο και για τις εφαρμογές στην ελεύθερη αγορά. Η τελική έγκριση για λιπαντικά προϊόντα από κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων έρχεται μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εκτεταμένων πεδίων δοκιμών.

Με πίστη στο γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί επαγγελματίες στην Κύπρο που κρατάνε τον πήχη της ποιότητας ψηλά, η QLC Lubricants κάνει ένα νέο ξεκίνημα που ήδη βρίσκει θετική ανταπόκριση σε όλη την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: