Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Υπόθεση κλοπής οχημάτων αξίας €120.000



Αποτέλεσμα είχαν οι έρευνες της Αστυνομίας σε υπόθεση κλοπής οχημάτων αξίας €120.000 από τις 17 Οκτωβρίου, αφού έγινε κατορθωτό να εντοπιστούν τα τρία αυτοκίνητα και να γίνουν τρεις συλλήψεις.


Η Αστυνομία είχε λάβει στις 17 Οκτωβρίου καταγγελία από υπεύθυνο γκαράζ αυτοκινήτων εταιρείας στη Λευκωσία ότι για κλοπή από το χώρο στάθμευσης του γκαράζ, τριών οχημάτων και πινακίδων εγγραφής.

Είχαν κλαπεί δύο αυτοκίνητα μάρκας Land Rover, μοντέλα EVOQUE και DISCOVERY, χρώματος μαύρου και ασημί αντίστοιχα, μη εγγεγραμμένα, καθώς επίσης και μαύρο αυτοκίνητο με αριθμούς εγγραφής ΜΑΖ650, μάρκας LAND ROVER, μοντέλο RANGE ROVER.
Τα τέσσερα ζεύγη πινακίδων εγγραφής που κλάπηκαν είχαν τους αριθμούς ΜΗΑ482, ΚΤD984, ΚΖΡ075 και ΚPE366.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και στην αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 36 χρόνων και οι δύο από την επαρχία Λεμεσού».

Προστίθεται ότι «μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και Λευκωσίας, ερεύνησαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος το συνεργείο αυτοκινήτων του 34χρονου στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φαίνεται να είναι ένα εκ των κλοπιμαίων οχημάτων».

Επίσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, «σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη Λευκωσία, καθώς και σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα τα οποία φαίνεται να είναι τα κλαπέντα».

Για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 36χρονου από την επαρχία Λεμεσού ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.



κυπε