Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Αυτοκίνητο παρέσυρε 13χρονο και τον εγκατέλειψε αβοήθητο



Τροχαίο ατύχημα, με τραυματισμό 13χρονου και εγκατάλειψη της σκηνής από το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο, συνέβη το μεσημέρι στη Λευκωσία.

          Ήταν γύρω στις 12.45 μ.μ. σήμερα, όταν φορτηγό αυτοκίνητο, άσπρου χρώματος, που κινείτο στην οδό Εγνατίας, στην Αγλαντζιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 13χρονο, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο. Αμέσως μετά το ατύχημα, το φορτηγό εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

          Ο 13χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές στο δεξί χέρι. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο αποφασίστηκε όπως κρατηθεί για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

          Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το ατύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22802023, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

          Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.