Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

29χρονη στην Αγ. Νάπα έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείουΔιασωληνωμένη και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 29χρονη Ισπανίδα, υπεύθυνη ψυχαγωγίας ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου από ύψος 13 μέτρων.  

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας από υπάλληλο ξενοδοχείου ότι μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου και τραυματίστηκε.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 29χρονη Ισπανίδα υπεύθυνη ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου.
Από περαιτέρω έρευνες διαπιστώθηκε ότι ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο ανοικτό παράθυρο στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου, περίπου 13 μέτρα ύψος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο κενό.
 
Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η γυναίκα να υποστεί πολυτραυματισμό σε όλο της το σώμα.
 
Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Η γυναίκα εισήχθη στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου για επέμβαση και σταθεροποίηση της λεκάνης, ενώ φέρει κατάγματα σε όλο της το σώμα. Η 29χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς πολύ κρίσιμη.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.κυπε