Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κλοπή τηλεόρασης από το οίκημα της Σαλαμίνας



Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής μίας τηλεόρασης αξίας 400 περίπου ευρώ, από το οίκημα της Σαλαμίνας στη Δρομολαξιά, διερευνά η Αστυνομία.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες τα ξημερώματα άνδρας από τη Δρομολαξιά τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και ανέφερε ότι διαρρήχθηκε το Αθλητικό Σωματείο της Σαλαμίνας στη Δρομολαξιά.
 
Ο άνδρας ανέφερε ακόμα ότι θεάθηκε ένα αυτοκίνητο σαλούν σκούρου χρώματος να εγκαταλείπει το χώρο.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή όπου προέβησαν σε περιπολία αρχικά περιμετρικά του χώρου και στη συνέχεια διενήργησαν εξετάσεις εντός του Σωματείου.
 
Στη σκηνή εντοπίστηκε ο υπεύθυνος του Σωματείου 60 χρόνων από τη Δρομολαξιά, ο οποίος έπειτα από έλεγχο που διενήργησε εντός του χώρου, διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί μια τηλεόραση 50 ιντσών, αξίας 400 περίπου ευρώ.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στο Σωματείο από πλαϊνό αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο αφού αρχικά αφαίρεσαν αλουμινένια στηρίγματα.
 
Στο Σωματείο υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού το οποίο ενεργοποιήθηκε και σύμφωνα με τον μάρτυρα που έκανε την καταγγελία,  η διάρρηξη σημειώθηκε γύρω στις 03.25 χθες τα ξημερώματα. Το Σωματείο δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη
 
Η σκηνή δακτυλοσκοπήθηκε από την Αστυνομία και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.


κυπε