Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο!!!



Δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 16 ετών συνελήφθηκαν το απόγευμα χθες από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

            Συγκεκριμένα γύρω στις 5.50μ.μ. χθες μέλη του Ε.Ο.ΜΟ, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή των Λατσιών, ανέκοψαν το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος με συνοδηγό τον 16χρονο. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού και πιστοποιητικού ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.
            Από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του ένα βιβλιάριο επιταγών, το οποίο πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαίο και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σε έρευνα που έγινε στον 16χρονο, εντοπίστηκε σε τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μαχαίρι που καταλήγει σε μυτερή άκρη. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Εξάλλου, 28χρονος, ο οποίος αναζητείτο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές χώρας του εξωτερικού για διάπραξη τροχαίων αδικημάτων, συνελήφθη το απόγευμα χθες από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση.
            Το όχημα του 28χρονου ανακόπηκε γύρω στις 5.40μ.μ. χθες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας από τα μέλη της Αστυνομίας και όπως διαπιστώθηκε εναντίον του 28χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
            Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.



γραφειο τύπου αστυνομίας