Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τον καιρό της Κύπρου



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς 3 µποφόρ και το απόγευµα, στα παράλια, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις και ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται και αραιή σκόνη.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και την Πέµπτη ενώ για την Παρασκευή αναµένεται µικρή πτώση.