Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Επιβολή ποινής σε δύο κατηγορούμενους για το τετραπλό φονικό της Αγ. Νάπας



Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου αναμένεται να επιβάλει σήμερα ποινή στον Χαράλαμπο Ανδρέου, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στις 20 κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν μεταξύ άλλων τον φόνο των Φάνου Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και Yani Vogli που έγινε το βράδυ της 23ης Ιουνίου σε εστιατόριο στην Οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα.


Στην προηγούμενη δικάσιμο δηλαδή στις 19 Σεπτεμβρίου η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ελλη Παπαγαπίου απήγγειλε στον Χαράλαμπο Ανδρέου τις κατηγορίες, τις οποίες παραδέχθηκε και σήμερα αναμένεται να γίνει ανάγνωση γεγονότων και ενδεχομένως να του επιβληθεί ποινή.
 
Ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής αναμένεται να γίνει σήμερα και για τη Σωτήρα Νεοφύτου, η οποία στην προηγούμενη δικάσιμο παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία που της απαγγέλθηκε, δηλαδή της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.
 
Τόσο ο Χαράλαμπος Ανδρέου όσο και η Σωτήρα Νεοφύτου θα χρησιμοποιηθούν από την Κατηγορούσα Αρχή ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των τεσσάρων άλλων συγκατηγορουμένων τους.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου αναμένεται να απαντήσει στις εναντίον του κατηγορίες ο Loy Dejan, ο οποίος δεν απάντησε στην προηγούμενη δικάσιμο και ζήτησε νομική αρωγή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Dejan ζήτησε χρόνο για να διαβουλευθεί με τον πελάτη του και δεσμεύτηκε να απαντήσει στις εναντίον του κατηγορίες σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη δικάσιμο οι Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπέννυ, Παναγιώτης Πένταυκας και  Σοφία Γρηγορίου δεν παραδέχθηκαν τις εναντίον τους κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων τον φόνο των Φάνου Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και Yani Vogli που έγινε το βράδυ της 23ης Ιουνίου σε εστιατόριο στην Οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα.



κυπε