Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Άστραψε και βρόντηξε ο Μιχάλης Μιχαήλ

Μιχάλης Μιχαήλ
υπ. δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ


ιλώντας με τον κόσμο έχω διαπίστωση τα έξεις ανήθικα και αναχρονιστικά μεθοδευματα δημοτικών συμβούλων και ΝΥΝ Δημάρχου με σκοπό το ξεγέλασμα του Παφίτη και ο εξαναγκασμός του σε ψηφοφορία συγκεκριμένων χρησιμοποιώντας την μέθοδο του εκφοβισμού χρησιμοποιώντας την δημόσια θέση για προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες .
.
Εστιάτορας στην Κάτω Πάφο μου ανάφερε ότι σύμβουλος του Δήμου τον επισκέφθηκε και του είπε ότι θα έβαζε για ψήφισμα να του δώσουν άδεια ποτού στο εστιατόριο του και ότι είναι μιλημένος με τον ΝΥΝ Δήμαρχο και θα το εγκρίνει με αντάλλαγμα την ψήφο του.
Εκείνο όμως που δεν του είπαν είναι ότι η κυρίως άδεια οικοδομής για εστιατόριο δεν την κατέχει και μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα επανέλθουν να του τα χαλάσουν όλα.
Το λεγόμενο κοκαλάκι της εξουσίας !!!
Προσοχή !!! 
Η άδεια ποτού είναι αυτονόητο δικαίωμα για ένα εστιατόριο και δεν χρειάζεται χαρές .
Τι θα κάνει δηλ το εστιατόριο θα έχει άδεια ενοικιάσεις αυτοκινήτων !!!
Αυτές οι αναχρονιστικές μέθοδοι πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα και αυτοί που τις καλλιεργούν να φύγουν . 
Δεν δικαιούστε να εμπαίζεται με τις συνείδησης τίμιων συμπολιτών μας και να τους ξεγελάτε με αυτές τις πονηρές μεθόδους και μετά να τους βρίσκεται άλλες αφορμές και να τους καταστρέφεται .
Άλλη μέθοδος που χρησιμοποιούν μου είπε άλλος συμπολίτης μας που ήταν φανερά εναντίων τους είναι να παίρνουν τηλ και να επισκέπτονται συγγενείς και φίλους για να τον πιέσουν ψυχολογικά και εκβιάσουν δια μέσω των συγγενικών του προσώπων να επανέλθει και να τους ψηφίσει .
Μεταφέρανε δε και σωρεία ξένων ψηφοφόρων που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τίποτα για τα προβλήματα της Πάφου για να ψηφίσουν για λογαριασμό του Παφίτη . 



Η Πάφος θέλει ανθρώπους από την Πάφο τίμιους και σωστούς και εσείς έπρεπε να αποχωρήσετε αν είχατε ίχνος αξιοπρέπειας που αυτό φαίνεται με τον τρόπο που προσπαθείτε να ξανά ξεγελάσετε τον Παφίτη . 



Δεν θα σας περάσει !!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας"

Μιχάλης Μιχαήλ
υπ. δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ