Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Δείτε σε ποιους, που και γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες



Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο χθες το μεσημέρι στη λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 36χρονο.

Σε σωματικές έρευνες που έγιναν στα πιο πάνω πρόσωπα, στην κατοχή του 42χρονου οδηγού ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των €5.500 (σε χαρτονομίσματα των €500), ενώ στην κατοχή του 36χρονου συνοδηγού ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των €7,000 (επίσης σε χαρτονομίσματα των €500).



Επίσης, εντός του οχήματος ανευρέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα άρωμα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.



Νωρίς το απόγευμα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου, ότι μεταξύ των ωρών 10π.μ. και 4μ.μ., χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €12,500 (σε χαρτονομίσματα των €500), καθώς επίσης ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα.
Στη συνέχεια ο παραπονούμενος μετέβη στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου αναγνώρισε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος εντοπίστηκε στην κατοχή των δύο συλληφθέντων.
Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η άδεια οδηγού, την οποία παρουσίασε ο 42χρονος ήταν πλαστή, ενώ μετά την εξακρίβωση των πραγματικών του στοιχείων, διαπιστώθηκε επίσης, ότι αυτός ήταν απαγορευμένος μετανάστης, αφού απελάθηκε τον Απρίλιο του 2016, βάσει διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.



Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


Γραφείο τύπου αστυνομίας