Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Συμπλοκή μεταξύ μαθητών στην Τεχνική Γεωργική Σχολή Αυγόρου



Ενας 16χρονος τραυματίστηκε ελαφρά σήμερα το πρωί σε συμπλοκή μαθητών από τις κοινότητες Λιοπετρίου και Ξυλοφάγου που φοιτούν στην Τεχνική Γεωργική Σχολή Αυγόρου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 07.30 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία ότι δέκα περίπου μαθητές, ηλικίας 16 χρόνων από το Λιοπέτρι και το Ξυλοφάγου και φοιτούν στην Τεχνική Γεωργική Σχολή Αυγόρου, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο.  

Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ένας 16χρονος ο οποίος με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και σε συνεργασία με την διεύθυνση της Σχολής διεξάγουν έρευνες και εξετάσεις, για να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπλοκής. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Εξάλλου ο Ανδρέας Σοφοκλέους, Διευθυντής της Τεχνικής Γεωργικής Σχολής Αυγόρου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τα μαθήματα στο σχολείο ύστερα από τη πρωινή συμπλοκή μεταξύ μαθητών από δύο κοινότητες, διεξήχθησαν ομαλά.

Πρόσθεσε ότι το σημερινό επεισόδιο φαίνεται να αποτέλεσε συνέχεια χθεσινής συμπλοκής μεταξύ δύο μαθητών από δύο κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου.

Εξήγησε ότι σήμερα το πρωί μαθητές της μίας κοινότητας που βρίσκονταν ήδη στο σχολείο, ενεπλάκησαν με τους μαθητές της άλλης κοινότητας μόλις αυτοί αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο που τους μετέφερε στη Σχολή. Συνολικά οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο σημερινό επεισόδιο ανέρχονται στους 30.
 
Ο κ. Σοφοκλέους διευκρίνισε ότι όπως και χθες έτσι και σήμερα η Αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Σχολείου να επέμβει, όπως άλλωστε προνοούν και οι κανονισμοί του σχολείου σε τέτοιες περιπτώσεις.
 
Ανέφερε επίσης ότι σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες ώστε τη Δευτέρα το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά, χωρίς προβλήματα.



κυπε