Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Νεαρός στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα



Νεαρός 23 χρόνων από την Αθηένου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλική αιμορραγία ύστερα από τραυματισμό του σε ατύχημα στο δρόμο Αθηένου – Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις επτά σήμερα το πρωί ενώ 23χρονος από την Αθηένου οδηγούσε σαλούν όχημα στον κύριο δρόμο Αθηένου – Λάρνακας με κατεύθυνση προς Αβδελλερό, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 37χρονη από την Ορόκλινη με συνοδηγό το γιο της 18 χρόνων στρατιώτη.
 
Ση συνέχεια το αυτοκίνητο του 23χρονου ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα των Δημοσίων Εργων που ακολουθούσε το αυτοκίνητο της 37χρονης.
 
Ο αυτοκίνητο των Δημοσίων Εργων οδηγείτο από 45χρονο από την Αραδίππου με συνοδηγό 31χρονο από τη Λάρνακα και επιβάτη σο πίσω κάθισμα άνδρα 50 χρόνων.
 
Από το ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά ο 23χρονος ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το όχημα του με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Ωστόσο λόγω ης σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλική αιμορραγία.
 
Η 37χρονη και ο 50χρονος μεταφέρθηκαν επίσης με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκαν από γιατρό διαπιστώθηκε ότι ο μεν άνδρας υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Η 37χρονη κρατήθηκε προληπτικά στο μαιευτικό τμήμα του Νοσοκομείου λόγω εγκυμοσύνης.
 
Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες των δύο αυτοκινήτων μετέβησαν προληπτικά σο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκαν από γιατρούς, απολύθηκαν.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και της Τροχαίας Λάρνακας και πραγματοποίησαν έρευνες.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.



κυπε