Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δείτε που οφείλεται ο θάνατος του Αιγύπτιου στην Αγία Νάπα



Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος άνδρα 40 χρόνων από την Αίγυπτο ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σκάφος όπου εργαζόταν στην Αγία Νάπα.

 
Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε σήμερα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 40χρονου και ανέφερε πως ο θάνατος του προήλθε από «οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Αιγύπτιος ενώ κοιμόταν το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου σε σκάφος όπου εργάζεται, σε αποβάθρα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, σε κάποια στιγμή ροχάλισε δυνατά. Τα άλλα μέλη του πληρώματος του σκάφους προσπάθησαν να ξυπνήσουν τον 40χρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και με σκάφος ο νεκρός μεταφέρθηκε στην αποβάθρα όπου τον ανέμεναν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου. Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Παραλιμνίου τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσηλευτηρίου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο Αιγύπτιος ήταν νεκρός.

 Η σορός του νεκρού επιθεωρήθηκε χωρίς να φέρει οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.



kype