Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΩ ΠΑΦΟΥ !!!!

Μιχάλης Μιχαήλ
υπ. δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ


Τραμπουκισμοί και παλαιοκομματικές νοοτροπίες 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΩ ΠΑΦΟΥ !!!!Το Δημοτικό συμβούλιο προχθές κατόπιν εισηγήσεις Δημοτικού συμβούλου από την Κάτω Πάφο εισηγήθηκε την αναστολή όλων των διώξεων για άδειες ποτού μέχρι τις εκλογές .

Αυτή η πρωτοφανής κοροϊδία με την ταχαμου αλλαγή σκληρής στάσης του ΝΥΝ δημάρχου ότι αποδέχεται την εισήγηση του συμβούλου μέχρι τις εκλογές !!!!

Μετά τις εκλογές τι θα γίνει ? 

Θα συνεχιστεί ο διωγμός δρυ μητέρα των επαγγελματιών στην κάτω Πάφο !! 
Έπρεπε να ντρέπονται όλοι και να δηλώσουν σύσσωμοι παραίτηση αφού οι ίδιοι έδωσαν άδεια για πέργκολες και επεκτάσεις με τον Μεσαρίτη κατά την διάρκεια ανάπλασης του παραλιακού μετώπου χωρίς να υπάρχουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά τελικής έγκρισης και άδειες οικοδομής και τώρα κοροϊδεύουν και υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου για να κλέψουν την ψήφο του !!!

Ντροπή σε όλους σας Δήμαρχε και Δημοτικό συμβούλιο που δουλεύεται τον κόσμο με τόσο αισχρό τρόπο υποτιμώντας τους πάντες .
Όλοι γνωρίζουν ότι έπρεπε οι άδειες να εκδίδονται για τα εστιατόρια και κέντρα αναψυχής από ένα φορέα και όχι δέκα φορείς .

Οι πρώτοι παράνομοι είστε εσείς γιατί εσείς δώσατε άδειες και δήθεν χαλαρώσεις χωρίς να είναι αρμοδιότητα σας αλλά του υπουργείου εσωτερικών . 
Σε άλλες περιπτώσεις έχετε επέμβει παράνομα σε δημόσιες πλατείες όπως τον μώλο που κηδεμόνας είναι το υπουργικό συμβούλιο .
Με πιο δικαίωμα σαν Δήμος ενοικιάζεται κάτι που δεν σας ανήκει !!
Ντροπή σας !!!Μιχάλης Μιχαήλ
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάφου - ΕΛΑΜ