Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Δείτε την απάντηση του Χρυσόμηλου στον δήμαρχο Πάφου



Η ανακοίνωση του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος για την πρόθεση του πρώην δημοτικού συμβούλου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Άκη Χρυσόμηλου να διεκδικήσει τη δημαρχιακή έδρα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Χρυσόμηλου. 

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και υποψήφιος εκ νέου για τη Δημαρχία της Πάφου, σε γραπτή ανακοίνωσή του, επικρίνει τον Άκη Χρυσόμηλο για πρακτικές, όπως υποστηρίζει, που ακολουθεί.


Ο κ. Χρυσόμηλος αναμένεται να εξαγγείλει τις επόμενες μέρες την υποψηφιότητα του για το Δήμο της Πάφου, μετά τη στήριξη που όπως φαίνεται να λαμβάνει από τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.

Στο μεταξύ, το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ αποφάσισε την υποστήριξη του πρώην δημοτικού συμβούλου στο Δήμο  Πάφου Άκη Χρυσόμηλου για τη Δημαρχία Πάφου.

Απαντώντας σε όσα του καταλογίζει ο κ. Φαίδωνος, ο Άκης Χρυσόμηλος με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε η Oμαδα στήριξης υποψηφιότητας του αναφέρει πως ο απερχόμενος Δήμαρχος θορυβημένος από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ακη Χρυσόμηλου ως ανεξάρτητου υποψήφιου για την Δημαρχία της Πάφου επέλεξε την προσφιλή του μέθοδο της λασπολογίας της συκοφαντίας της παραποίησης γεγονότων και της σπίλωσης χαρακτήρων.

Το ήθος ,η δημοκρατική διαπαιδαγώγηση και η πολιτική κουλτούρα του Άκη Χρυσόμηλου είναι γνωστά στην κοινωνία της Πάφου και όσο και αν προσπαθήσει ο κος Φαίδωνας , όση λάσπη και αν εκτοξεύσει δεν θα πετύχει τον στόχο του.

Στην γραπτή ανακοίνωση η Oμάδα στήριξης υποψηφιότητας του Άκη Χρυσόμηλου  αναφέρει πως η  Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το πεδίο της Δημοκρατίας, το πεδίο της συναίνεσης, είναι ο χώρος όπου μέσα από δημιουργικό πνεύμα συναίνεσης, συνεργασίας και συναντίληψης δημιουργούνται οι προϋποθέσεις προσφοράς υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Η Πάφος σε λίγους μήνες αναλαμβάνει ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017.  Αλίμονο αν ο πολιτικός πολιτισμός του πρώτου πολίτη της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης εκφράζεται με τις τακτικές του απερχόμενου Δημάρχου.

"Aφήνουμε τον κύριο Φαίδωνα στην κρίση των πολιτών , διαβεβαιώνουμε τους συνδημότες μας ότι θα δίνονται τεκμηριωμένες απαντήσεις στις κατά καιρούς συκοφαντίες που εκτόξευσε και θα εκτοξεύει ο απερχόμενος δήμαρχος , σεβόμενοι πάντοτε το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού και την πολιτική κουλτούρα που διακρίνει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ακη Χρυσόμηλο", αναφέρεται.




κυπε