Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τι καιρός θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα θα υπάρχουν αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα νότια, τα ανατολικά και τα ορεινά. Αργά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ στα ανατολικά το απόγευµα θα πνέουν παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα ανατολικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.