Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Δείτε σε ποιους πέρασε χειροπέδες η αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών



Τρεις νεαροί, ηλικίας 23, 25 και 35 χρόνων από το Λιοπέτρι και τις Βρυσούλες συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες αργά το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν με δικαστικό ένταλμα την οικία 23χρονου στο Λιοπέτρι.

 
Κατά την άφιξη των αστυνομικών ο νεαρός εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας του να καπνίζει ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο το οποίο πήραν τα μέλη της ΥΚΑΝ και διαπίστωσαν ότι περιείχε ποσότητα η πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων.
 
Στη συνέχεια της έρευνας εντοπίστηκε στον ίδιο χώρο ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 57,5 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.
 
Παρόντες κατά την έρευνα ήταν ένας 25χρονος  από τις Βρυσούλες και ένας 35χρονος από το Λιοπέτρι. Σε σωματικό έλεγχο που υποβλήθηκαν εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Στο αυτοκίνητο του 35χρονου εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Οι τρεις συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα κατοχής ναρκωτικών.
 
Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.



κυπε