Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Καταθέτει ο Β. Βασιλείου για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ



Με την κατάθεση του 4ου κατηγορούμενου Βάσου Βασιλείου συνεχίζεται σήμερα η πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου στο μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.


Στην χθεσινή δικάσιμο κατέθεσαν δύο μάρτυρες υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα,  ο  Νεόφυτος  Κουταλιανός  που εργάζεται από το Δεκέμβριο του 2014 στα Γραφεία της ΕΔΕΚ Πάφου, και ο  λογιστής Σάββας Μιχαήλ και συνέταιρος της P.W.C Coopers.

Ο Ευστάθιος Ευσταθίου άσκησε το δικαίωμα της σιωπής ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του δικηγόρος Σάββας Αγγελίδης κατέθεσε κάποια παραδεκτά γεγονότα του πελάτη του.

Ο μάρτυρας υπεράσπισης του Φ. Σαρίκα, Νεόφυτος Κουταλιανός αναφέρθηκε σε επεισόδιο όταν ο τέως ΓΔ του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης επισκέφτηκε τον πρώην βουλευτή Φειδία Σαρίκα στο γραφείο του στην Πάφο. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο κύριος Μαλληκίδης   έφυγε από το γραφείο, του τότε βουλευτή, κτυπώντας δυνατά την πόρτα πίσω του .

Όταν ο μάρτυρας ρώτησε τον Φ. Σαρίκα, όπως είπε, γιατί έφυγε εκνευρισμένος ο Μαλληκίδης, ο Φ. Σαρίκας , όπως ισχυρίστηκε, του είχε πει ότι ο Ε. Μαλληκίδης τον πίεζε  έντονα για να παρέμβει προκειμένου να σταματήσουν οι έρευνες του ΣΑΠΑ.



κυπε