Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο καιρός στην Κύπρο σήμεραΑσθενής ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται στην περιοχή.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ,  για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  
Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28  βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 27  στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς,  μέχρι 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 17  στα παράλια και στους 9  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή,  τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  κατά διαστήματα.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή