Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Δείτε από που προκλήθηκε φωτιά σε κατοικία



Ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος προκάλεσε πυρκαγιά σε κουζίνα, στον δεύτερο όροφο ιδιωτικής κατοικίας, στον Άγιο Νικόλαο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο εξοπλισμός (ηλεκτρικές συσκευές, πάγκοι), ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα υπέστη ζημιές η βαφή του ορόφου.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, χθες η ώρα 09.40 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα στον δεύτερο όροφο ιδιωτικής κατοικίας, στην οδό Νάξου, και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με τρία οχήματα. Η ώρα 10.05 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η επέκταση της πυρκαγιάς περιορίστηκε από τους ενοίκους και από πυροσβέστη ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και διαμένει στην ίδια οδό με τη χρήση νερού μέχρι την άφιξη της Π.Υ.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων. Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε μαγειρική εστία στην κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06.00 της 7ης Οκτωβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 8ης Οκτωβρίου 2016 ανταποκρίθηκε σε 42 κλήσεις για βοήθεια, 27 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.



kype