Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τα αποτελέσματα τους Τσάμπιονς Λιγκ



Με νίκες συνέχισαν στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ οι Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Λέστερ, Πόρτο και Σεβίλλη.


Συγκεκριμένα, στον 5ο όμιλο Λεβερκούζεν και Τότεναμ συμβιβάστηκαν στο 0-0, ενώ ισόπαλο έληξε και το άλλο παιχνίδια του ομίλου μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχος και της Μονακό 1-1.

Στον 6ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε τη Λέγκια με 5-1 και η Ντόρτμουντ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Σπόρτινγκ με 1-2.

Στον 7ο όμιλο η Πόρτο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απέδρασε τελικά από το Βέλγιο με τη νίκη κερδίζοντας την Κλαμπ Μπρουζ με 1-2 ενώ η Λέστερ συνέχισε τη νικηφόρο πορεία της νικώντας την Κοπεγχάγη με 1-0.

Τέλος στον 8ο όμιλο η Γιουβέντους με ηγέτη τον τερματοφύλακα της Λουίτζι Μπουφόν και αγωνιζόμενη με 10 παίκτες από το 54` κατάφερε με εκπληκτικό γκολ του Κουδράδο στο 76` να κερδίσει εκτός έδρα τη Λυών με 0-1. Με το ίδιο σκορ η Σεβίλλη νίκησε εκτός έδρα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η 3η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με τους αγώνες για τον 1ο, 2ο, 3ο, και 4ο όμιλο με τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι για τον 3ο όμιλο να ξεχωρίζει των αναμετρήσεων.

1ος όμιλος:
Άρσεναλ – Λουντογκόρετς
Παρί Σεντ Ζερμέν – Βασιλεία

2ος όμιλος:
Νάπολι – Μπεσίκτας
Δυναμό Κιέβου – Μπενφίκα

3ος όμιλος:
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι
Σέλτικ – Γκλάντμπαχ

4ος όμιλος:
Ροστόφ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπάγερν Μονάχου – Αϊντχόβεν

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 21:45.