Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίοΣυνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 
Εξάλλου, συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης κατοχής περιουσίας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Στο μεταξύ, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 29χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση  κλεπταποδοχής.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Επίσης, διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
            Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.
.
Τέλος, διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάπραξης τροχαίων αδικημάτων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις