Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού μοτοσικλετιστή



Νεαρός 26 χρόνων από την Αραδίππου νοσηλεύεται σε εκτός κινδύνου κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από τραυματισμό του σε οδικό ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 22:00 χθες, ενώ 26χρονος από την Αραδίππου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ' στο Κίτι, με κατεύθυνση από Κίτι προς Μενεού, και προσπερνούσε επανειλημμένα σε συνεχή άσπρη γραμμή, σε κάποιο σημείο του δρόμου δεν αντιλήφθηκε αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος από την Τερσεφάνου, ο οποίος επίσης κατευθυνόταν από το Κίτι προς Μενεού και τη συγκεκριμένη στιγμή επιχειρούσε στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο δεξιό πίσω μέρος του οχήματος.

Από το ατύχημα ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Ο 26χρονος έφερε κατάγματα ωμοπλάτης, κλείδας, πλευρών, ζυγωματικού και εισήχθη στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου για νοσηλεία.

Η κατάσταση του νεαρού κρίνεται εκτός κινδύνου.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου όπου ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι ο 26χρονος τραυματίας φορούσε το κράνος του. Στο νεαρό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.


κυπε