Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Πυροσβεστική



Ολοσχερώς κάηκε όχημα στο Ζακάκι από φωτιά.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στη μία και σαράντα τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στο Ζακάκι.


Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.56. Το όχημα μάρκας MINI COOPER κάηκε ολοσχερώς. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Εξάλλου διαρροή καυσίμων στη μηχανή πιθανότατα προκάλεσε φωτιά σε όχημα στην Ορόκλινη.

Στις 16.06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα εν κίνηση στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγα λεπτά αργότερα.

Το όχημα αντίκας μάρκας MG κάηκε στο χώρο της μηχανής με κάποιες ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί ως και τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια ,14 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.



κυπε