Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Λεμέσια 2019 «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου»



Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 
Dorians Coastal Challengepresented by EuroLife.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Dorians Coastal Challengepresentedby EuroLife που θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου στο Μόλο Λεμεσού. Η απόλυτη διαδρομή επιβίωσης, επέστρεψε για να χαρίσει στους λάτρεις της περιπέτειας μια μοναδική εμπειρία γεμάτη προκλήσεις και διασκέδαση.
Σε μια διαδρομή απόστασης 5 χιλιομέτρων, οι Δωριείς καλούνται ναεκτελέσουν πέραν των 20 εμποδίων και δοκιμασιών κατά μήκος της παραλίας και εντός της θάλασσας, θέτοντας σε δοκιμασία την αντοχή, τη δύναμη, το σθένος και τις ικανότητες συνεργασίας τους.Για πρώτη φορά, θα παρουσιαστούν 6 νέες υπερκατασκευές - δοκιμασίες και φουσκωτά εμπόδια που αναμένεται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.
Το DoriansCoastalChallengepresentedbyEuroLife απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.dorianschallenge.com
Μεγάλος χορηγός και στρατηγικός συνεργάτης στο DoriansCoastalChallengeείναι η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, τα προϊόντα ArlaProtein, η εταιρεία ScaffoldingSolutions, η LandRover, η AndreopoulosSigns&Printings και το φυσικό μεταλλικό νερό Κύκκος. Την εκδήλωση στηρίζουν η Εταιρεία ΤουριστικήςΑνάπτυξης Λεμεσού, το πρώτο μουσικό sitemusic.net.cy, το RussianWaveRadio και το MyCyprusGuide.
Το DoriansCoastalChallengepresentedbyEuroLife εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων των Λεμεσίων για το έτος 2019.Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνιαπροσφοράς στον αθλητισμό και με την υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο FacebookΛεμέσια.