Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Δείτε τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το πτώμα της 38χρονης από τις Φιλιππίνες


Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 30 χρόνων, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησαν χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης, σχετικά με τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε μεταλλείο στην επαρχία Λευκωσίας.


Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου της επαρχίας Λευκωσίας, μετά από πληροφορία η οποία λήφθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 3.20 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 14 Απριλίου. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου με τη συμβολή μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, έγινε κατορθωτή η ανάσυρση του πτώματος από το εν λόγω φρεάτιο.

Οι 35χρονος και 30χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί, βάσει Δικαστικού εντάλματος, την περασμένη Τρίτη 16 Απριλίου, άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 33χρόνων, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, βάσει Δικαστικού διατάγματος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.