Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Αυτό φαίνεται να είναι το έβδομο θύμα του serial killer

Στην 30χρονη Khadka Anu φαίνεται ότι ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης στο πεδίο βολής στην Ορούντα σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο Μεταξάς είπε στους ανακριτές της υπόθεσης.

Όπως λέχθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα, ο 35χρονος έδωσε γραπτή κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης και κατονόμασε τη γυναίκα που η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς, ως την Khadka Anu από το Νεπάλ.



Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν είναι δηλωμένη ως ελλείπουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha Κύπρου η  Khadka Anu είχε εξαφανισθεί από τη Λευκωσία πριν από ένα περίπου χρόνο ενώ φίλοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στο προξενείο του Νεπάλ στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο σπίτι σπίτι της βρίσκονταν τόσο τα προσωπικά της αντικείμενα όσο και το διαβατήριό της.
Καταγγελία φέρει επίσης την 30χρονη να επιβιβάζεται σε άσπρο αυτοκίνητο τη μέρα της εξαφάνισης της.

Μια 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, η  Khadka Anu, είναι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το 7ο θύμα του "Ορέστη". Η σορός της εντοπίσθηκε την Παρασκευή στο πεδίο βολής του Ορούντα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Khadka Anu είχε εξαφανισθεί από τη Λευκωσία πριν από ένα περίπου χρόνο ενώ φίλοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στο προξενείο του Νεπάλ στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο σπίτι σπίτι της βρίσκονταν τόσο τα προσωπικά της αντικείμενα όσο και το διαβατήριό της.

Καταγγελία φέρει επίσης την 30χρονη να επιβιβάζεται σε άσπρο αυτοκίνητο τη μέρα της εξαφάνισής της.