Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Αστυνόμευση στην Αγ. Αντωνίου ζητούν οι καταστηματάρχες της περιοχής



Την παρουσία της αστυνομίας ζητούν οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής στην Αγίου Αντωνίου, στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Κάτω Πάφου. Όπως μας λένε, αστυνόμευση δεν υπάρχει με αποτέλεσμα να παρατηρούνται συμπλοκές στην περιοχή, κατά τις πρωινές κυρίως ώρες.

Το θέμα έχει τεθεί ενώπιον τη αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου αλλά μέχρι τώρα, χωρίς αποτέλεσμα. Παρέμβαση έχει κάνει και ο Τοπικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΣΙΚΑΠ. Τώρα που μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο, επιβάλλεται η αστυνόμευση στην Αγίου Αντωνίου προς αποφυγή προβλημάτων, που μας αφήνουν εκτεθειμένους στο εξωτερικό και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου άγνωστοι επιτέθηκαν με μπουκάλια σε Βρετανό στρατιωτικό μετά από διασκέδαση στην περιοχή, με αποτέλεσμα να τον στείλουν χτυπημένο στο νοσοκομείο.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, η αστυνομία ψάχνει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για εντοπισμό των δραστών, μιας κι έχουν δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στην περιοχή.

Η κατάσταση στην Αγίου Αντωνίου φαίνεται να είναι εκτός έλεγχου, με τις αρμόδιες Αρχές να μην λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.  
Επιτέλους, αυτός ο μαρασμός στην Αγίου Αντωνίου, που παλαιότερα έσφυζε από ζωή, πρέπει να σταματήσει. Τα λόγια των αρμοδίων επιβάλλεται να γίνουν πράξεις.