Τις παραδοσιακές φλαούνες και πασκιές παρασκεύασε και φέτος ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ANDRIA στον Κόλπο των Κοραλλίων, της εταιρείας UNIQUE και διακεκριμένος σεφ Στέλιος Νικολαϊδης μαζί με την μητέρα του Αντρούλα.
Μπορεί τα εδέσματα να είναι παραδοσιακά και να ψήθηκαν σε παραδοσιακό φούρνο, εντιούτοις, έχουν και κάτι από γκουρμέ. Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε είναι εντυπωσιακό.
Μπορεί τα εδέσματα να είναι παραδοσιακά και να ψήθηκαν σε παραδοσιακό φούρνο, εντιούτοις, έχουν και κάτι από γκουρμέ. Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε είναι εντυπωσιακό.
Φίλε Στέλιο Καλό Πάσχα!!!