Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Ο 35χρονος έβαλε σε βαλίτσα τις σορούς μάνας και κόρης από τη Ρουμανία και την πέταξε στη λίμνη



Η κυπριακή αστυνομία χρησιμοποιεί drone για να χαρτογραφήσει τη «Κόκκινη Λίμνη» στην οποία ο serial killer  ομολόγησε πως έχει πετάξει τρία πτώματα. Τα δύο πτώματα, της 36χρονης και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία, φαίνεται να τα έβαλε σε βαλίτσα και να τα πέταξε στη λίμνη.
Για την 29χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες ακολούθησε την ίδια τακτική με τις άλλες γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές. Της έδεσε τα άκρα, την τύλιξε σε σεντόνι και αφού έβαλε πέτρες την πέταξε στη λίμνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει δύτες και δεν έχει κατέβει κάμερα στη «Κόκκινη λίμνη» γιατί είναι αμφίβολο αν το τοξικό νερό (περιέχει χαλκοπυρίτη και σιδηροπυρίτη) είναι ασφαλές. Εκτός αυτού η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική. Θα γίνει ανάλυση των συστατικών του νερού ώστε να εκτιμηθεί αν τα χημικά που περιέχει μπορεί να έχουν εξαφανίσει τα πτώματα ή άλλα στοιχεία.



Την ίδια ώρα, στο φράγμα Ξυλιάτου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά, γίνεται έρευνα από δύτη με σκάφανδρο παροχής αέρα από την επιφάνεια, για να εντοπιστεί το πτώμα της 6χρονης Sierra, την οποία ο δράστης επιμένει ότι έχει πετάξει εκεί.

Έρευνες για συλλογή τεκμηρίων συνεχίζεται και στο πεδίο βολής «Κόκκινος Μύλος» στο χωριό Ορούντα, όπου χθες ο 35χρονος υπέδειξε που είχε πετάξει το πτώμα άγνωστης γυναίκας από την Ινδία ή το Νεπάλ.



Ο 35χρονος δράστης σήμερα υπέδειξε στους ανακριτές διάφορα σημεία στα οποία θα μπορούσαν να βρεθούν τεκμήρια και στοιχεία για τους φόνους που ομολόγησε. 

Μέχρι στιγμής, του έχουν αποδοθεί επτά δολοφονίες, - μετά από δικές του ομολογίες - και κανείς δεν είναι σίγουρος, για το αν το τρενάκι του τρόμου, την διαδρομή του οποίου αποκαλύπτει στην ανάκριση, θα σταματήσει εδώ.

Χθες μόνο, o serial killer ομολόγησε τη δολοφονία ακόμα δύο γυναικών και ενός παιδιού, κάνοντας τους πάντες να κρατήσουν την ανάσα τους, σε αυτή την ελεύθερη πτώση στα μυστικά του φρεατίου της φρίκης.

Τα επτά θύματα του από τα όσα μέχρι στιγμής έχει αποκαλύψει είναι: Η 38χρονη Marry Rose Tiburcio, η 6χρονη κόρη της Sierra Graze Seucalliuc, η 28χρονη Arian Palanas Lozano, η 29χρονη Maricar Valtez Arquiola, η 36χρονη Livia Florentina Bunea, η 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και ακόμα μία γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. 


Τα τέσσερα πρώτα θύματα κατάγονται από τι Φιλιππίνες, τα άλλα δύο από τη Ρουμανία και το τελευταίο είτε από την Ινδία είτε από το Νεπάλ, καθώς ο καθ’ ομολογία δράστης δεν θυμόταν την εθνικότητα.

https://www.protothema.gr/greece/article/885751/serial-killer-stin-kupro-ereunes-stin-kokkini-limni-gia-3-thumata-tou-oresti/