Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Σε γυναίκα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο Μιτσερό



Σε γυναίκα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό.



Συγκεκριμένα γύρω στις 3 σήμερα το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πιθανή ύπαρξη πτώματος στο παλιό λατομείο στο Μιτσερό. Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, καθώς και άλλων τμημάτων της Αστυνομίας. Γύρω στις 8.30μ.μ., ανασύρθηκε και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πτώμα γυναίκας.

Το πτώμα βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση κάτι που καταδεικνύει ότι βρισκόταν στο σημείο για αρκετό καιρό με την αστυνομία να ξεσκονίζει ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες , καθώς επίσης και ελλείποντα πρόσωπα.

Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι αυτός της εγκληματικής ενέργειας ενώ σημαντικό κομμάτι στο λύση στο πάζλ της υπόθεσης αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή ενώ από το DNA αναμένεται να ρίξει φως ως προς την ταυτότητα της.




http://omegalive.com.cy/se-aposynthesh-to-ptwma-gynaikas-poy-brethhke-sto-mitsero-kseskonizoyn-aneksixniasta-egklhmata-oi-arxes?fbclid=IwAR2l_SoBcOklguf1Ylb-BPT3sInUMFdZSCypnHOGbObUQLbzwaN8AR6mT8o


O επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι πρόκειται για πτώμα γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση σαπουνοποιημένο σε φρεάτιο βάθους 20 μέτρων γεμάτο νερό σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό.
Το πτώμα ανασύρθηκε λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ μετά από δύσκολη επιχείρηση της ΕΜΑΚ.
Σε ερώτηση εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ο Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.
Περισσότερα στοιχεία αναμένονται αύριο μετά τη νενομισμένη νεκροτομή, ενώ θα γίνει ευρείας κλίμακας έρευνα στην περιοχή.