Κυριακή, 28 Απριλίου 2019

Στους 30 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά γενικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα ανατολικά, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, κυρίως την Τετάρτη, θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο µέχρι την Τρίτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές