Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Αναμένεται να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο Μιτσερό



Η χθεσινή έρευνα, με τις υποβρύχιες κάμερες και τους αυτοδύτες της ΕΜΑΚ, προκάλεσε τρόμο καθώς προέκυψαν ενδείξεις για την ύπαρξη ακόμα δύο πτωμάτων στο ίδιο φρεάτιο.
Έγκυρη αστυνομική πηγή ανέφερε στο protothema.gr, ότι θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι υπάρχει ένα τουλάχιστον πτώμα και ίσως και δεύτερο, χωρίς να αποκλείεται, σε σημεία που ακόμα δεν έχουν ερευνηθεί, να υπάρχουν και άλλα πτώματα. 

Σήμερα οι έρευνες θα συνεχιστούν ώστε να ανασυρθούν άλλες σοροί από το φρεάτιο, το οποίο έγινε μυστικός τάφος για άγνωστο, επί του παρόντος, αριθμό γυναικών που έχουν δολοφονηθεί. 

Φήμες ανέφεραν πως ίσως υπάρχει και πτώμα ενός άνδρα, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο.



Η έρευνα στο φρεάτιο είναι ιδιαιτέρως δύσκολη καθώς αυτό είναι γεμάτο με νερό βάθους 100 μέτρων και ο όγκος του υπολογίζεται στο 1 εκ κυβικά μέτρα. Παράλληλα στον πυθμένα του φρεατίου υπάρχουν πολλές υπόγειες σήραγγες οι οποίες επίσης είναι γεμάτες νερό το οποίο προέρχεται από υπόγεια ύδατα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει άντληση. Ακόμα και αν αυτό ήταν εφικτό ο κίνδυνος κατάρρευση των γαλαριών του μεταλλείου θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα στις ελπίδες για ανεύρεση στοιχείων. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε όπως η έρευνα γίνει με τεχνικά μέσα (κάμερες) αν και η λάσπη δυσκολεύει την επιχείρηση.\\



https://www.protothema.gr/greece/article/884138/friki-stin-kupro-o-lohagos-serial-killer-omologise-ton-fono-kai-tou-deuterou-ptomatos/