Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Δείτε τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του εντοπισμού πτώματος γυναίκας στο Μιτσερό

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκαν τα σκουλαρίκια που φορούσε το θύμα και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν με γυναίκα από τις Φιλιππίνες.

Να σημειωθεί ότι έπειτα από μαρτυρία που προέκυψε η Αστυνομία βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης εντάλματος σύλληψης ενός προσώπου

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτουν από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές της υπόθεσης, πρόκειται για γυναίκα ύψους 1,50 - 1,52.
Όσον αφορά το σωματότυπο της άτυχης γυναίκας, όπως πληροφορούμαστε είναι κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα μαλλιά μέχρι τον ωμό.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι αρμόδιοι που χειρίζονται την υπόθεση θα επεκτείνουν τις εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή του χωριού.
Στις έρευνες συμβάλει και η Υπηρεσία Αλλοδαπών Μετανάστευσης.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είπε ότι «οι τομείς οι οποίοι έχουν καθοριστεί για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι η αξιολόγηση όλων των πληροφοριών και εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή για εντοπισμό μαρτυριών ή άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Μία δεύτερη πτυχή είναι τα αποτελέσματα εξειδικευμένων εξετάσεων και το τρίτο που αποτελεί και προτεραιότητα είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας του θύματος».
Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Αγγελίδης ανέφερε «Τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουν καθοριστεί είναι κατά πρώτον οι συνθήκες του εντοπισμού της συγκεκριμένης γυναίκας στην περιοχή. Το δεύτερο είναι οι εξετάσεις που γίνονται στο σημείο και στην ευρύτερη περιοχή, όπως είναι γνωστό είχε εντοπιστεί μετά από πληροφορία».
Έκανε μάλιστα έκκληση εάν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε που να σχετίζεται με την υπόθεση να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.