Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Συγκλονιστικό. Ο 35χρονος φαίνεται να παραδέχτηκε και τους δύο φόνους στο Μιτσερό



Τα στοιχεία που εξασφάλισαν οι ανακριτές του στυγερού εγκλήματος φαίνεται
πως είναι αρκετά για να οδηγήσουν ξανά τον 35χρονο Ελληνοκύπριο στρατιωτικό ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, αυτή τη φορά για την υπόθεση φόνου της δεύτερης γυναίκας που ανασύρθηκε χθες νεκρή από το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό.

Την ίδια ώρα, η προσοχή είναι στραμμένη στο Μιτσερό μπροστά στο ενδεχόμενο εντοπισμού και άλλων πτωμάτων αλλά και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου οδηγήθηκε ο 35χρονος για υπόδειξη σκηνών.



https://cyprustimes.com/kypros/kinonia/gia-to-fono-tis-2is-nekris-gynaikas-sto-dikastirio-o-35chronos/

Εκ νέου ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς  ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση για την διερευνώμενη δολοφονία της Mary Rose που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο μεταλλείο της Κοκκινόγειας στο Μιτσερό.
Σήμερα Κυριακή ο 35χρονος προέβη σε υποδείξεις σκηνών στη λίμνη του Ξυλιάτου ενώ ταυτόχρονα οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου με σκοπό την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του για διερευνόμενη υπόθεση δεύτερου φόνου. Υπενθυμίζεται ότι χθες αργά το απόγευμα ανασύρθηκε από το ίδιο φρεάτιο δεύτερο πτώμα που ανήκει και πάλι σε γυναίκα. Το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης, τυλιγμένο, δεμένο και γυμνό όπως ακριβώς ήταν και αυτό της άτυχης Mary Rose.