Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Το έλα να δεις έγινε σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πάφο


Γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα, 20 περίπου πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε 10 εκτός δρόμου αυτοκίνητα μετέβησαν και στάθμευσαν σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου. 


Σε κάποια στιγμή, 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή, μαζί με τον 23χρονο υπάλληλό του, πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους τα πιο πάνω πρόσωπα. 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 54χρονος φέρεται να φώναζε στα πιο πάνω πρόσωπα ότι προκαλούν καταστροφές με τα οχήματά τους στην περιοχή και ταυτόχρονα να επιτέθηκε εναντίον ενός από τα πιο πάνω πρόσωπα, κτυπώντας το με μαγκούρα στο χέρι. 

Επίσης, τόσο ο 54χρονος όσο και ο 23χρονος υπάλληλός του, φέρονται να έριξαν πέτρες εναντίον των πιο πάνω προσώπων, καθώς και στα αυτοκίνητά τους, προκαλώντας ζημιές σε δύο από αυτά. Ο 54χρονος φέρεται επίσης να οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον των πιο πάνω προσώπων, κτυπώντας ένα από αυτά και προκαλώντας του κάκωση λεκάνης και ποδιού. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα εισήλθαν στα αυτοκίνητά τους για να φύγουν από την περιοχή όπου σε κάποια στιγμή, ο 23χρονος φέρεται να έριξε πέτρα εναντίον ενός από τα αυτοκίνητα, κτυπώντας τον οδηγό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει θλαστικό τραύμα το οποίο έτυχε συρραφής. 

Ο πιο πάνω οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει, προσέκρουσε σε σταθμευμένο τρακτέρ με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να ανατραπεί. Οδηγός και συνοδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε και κρατήθηκε ο 74χρονος πατέρας του 54χρονου, ο οποίος βρισκόταν στη σκηνή. Αυτός φέρει κάκωση στο θώρακα ενώ ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε από τα πιο πάνω πρόσωπα. 

Εναντίον του 54χρονου καθώς και του 23χρονου, εκδόθηκαν εντάλματα βάσει των οποίων συνελήφθησαν γύρω στις 10.20 χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση.