Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Εντοπίσθηκε κι άλλο πτώμα γυναίκας μετά από υπόδειξη του 35χρονου. Όλες οι λεπτομέρειες


Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (25/4), μετά από πληροφορία για εντοπισμό νέου πτώματος αυτή  τη φορά στο πεδίο βολής της Ορούντας.


Επί τόπου βρίσκοτναι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Η υπόδειξη του νέου πτώματος έγινε από τον ίδιο. Το πτώμα εντοπίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε λάκκο στο πεδίο βολής του "Κάμπου του Μύλου", στο χωριό Ορούντα. Το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο. Ο 35χρονος, φέρεται να δηλώνει άγνοια για το πότε σκότωσε το συγκεκριμένο θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να πρόκειται για γυναίκα είτε από το Νεπάλ, είτε απο την Ινδία.

Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστι
κής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα (25/4) ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Η προσοχή των Αρχών εστιάζεται και στο δεύτερο μέτωπο, στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου έχει επιστρατευτεί σκάφανδρο για την αναζήτηση της 6χρονης Sierra.
Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα, σήμερα θα εγκατασταθεί το σύστημα και αύριο (26/4) θ’ αρχίσουν οι έρευνες κάτω από το νερό.